Mobile Apps

Custom Mobile Apps. Υλοποιούμε την ιδέα σας για Android & iOS λειτουργικά συστήματα, όσο περίπλοκη και αν είναι, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες.

Προσέχουμε πάντα να είναι εύχρηστο και κατανοητό το User Interface για άνετη πλοήγηση στις σελίδες του App.

Η όλη διαδικασία γίνεται σε πλήρη συνεργασία με τον πελάτη από το web designing και για να είσαστε σίγουροι ότι κατασκευάζουμε αυτό που ζητήσατε, σας παρέχουμε step-by-step τα σχέδια από όλες τις οθόνες του app στα χέρια σας πρωτού ξεκινήσει η υλοποίηση.

Επιπλέον το app σας ανεβαίνει σε Play Store και App Store αντίστοιχα με hosting σε δικούς μας servers.

Όλα αυτά με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Θέλεις προσφορά; ⇒ One Click Away..


Websites & e-Shops

Η επόμενη ιστοσελίδα σου βρίσκεται εδώ!

Από ένα απλό blog μέχρι ένα e-Shop σε web ή mobile app ή και τα δύο συγχρονισμένα άψογα μεταξύ τους.

Με online αγορές,πληρωμές με πιστωτικές κάρτες και ότι άλλο χρειαστεί.

Δημιουργήστε το e-Shop της επιχείρησης σας και ξεκινήστε τις διαδικτυακές πωλήσεις γρήγορα και χωρίς κόπο.

Full Responsive για ομαλή προβολή σε όλες τις συσκευές και μοντέρνος σχεδιασμός για ευχάριστο user experience.

Και όλα αυτά χωρίς συνδρομές και ψιλά γράμματα. Παίρνετε το e-Shop της επιχείρησής σας το οποίο θα σας ανήκει για πάντα!

Κύριο μέλημά μας η κατασκευή μιας απόλυτα λειτουργικής και έυχρηστης web εφαρμογής μέσα από ένα πλαίσιο άνετης και ασφαλής πλοήγησης.

Web Hosting στους servers μας, δυνατότητα διαχείρισης και υποστήριξης μέσα από extra υπηρεσίες προωθητικών ενεργειών (π.χ. Google AdWords,Social Media Marketing), Administration και Tech Support 24/7.

Θέλεις προσφορά; ⇒ One Click Away..


Κατασκευή Native Εφαρμογών για Windows & Mac OS

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή κατά παραγγελία (custom) native εφαρμογών για 32/64bit Windows και Mac OS λειτουργικά συστήματα.

Για επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν χρήση κάποιας desktop εφαρμογής για την καθημερινή διεξαγωγή εργασιών ή χρειάζονται μια εφαρμογή για λειτουργίες που δεν καλύπτουν τα έτοιμα προγράμματα του εμπορίου και υπάρχει ανάγκη για μία τέτοια custom εφαρμογή που να τρέχει σε Windows ή Mac OS.

Εμείς προχωράμε στην ανάλυση των απαιτήσεών σας, στον καθορισμό των λειτουργιών της εφαρμογής και τέλος στη σχεδίαση ενός μοντέρνου UI προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής.

Σχεδιασμένες ώστε να μπορούν να επεκταθούν εύκολα και γρήγορα, με υποστήριξη για όλες τις εκδόσεις των Windows (XP, Vista, 7, 8.1, 10).

Δωρεάν εγκατάσταση της εφαρμογής σας στο χώρο εργασίας σας σε όσους υπολογιστές απαιτείται και δωρεάν εκπαίδευση στις λειτουργίες της εφαρμογής σας.

Θέλεις προσφορά; ⇒ One Click Away..


Developing

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε οποιοδήποτε είδος project, από μια προσωπική ιστοσελίδα ή εφαρμογή για κινητά έως και πολύπλοκες υπηρεσίες για την επιχείρησή σας. Μετατρέψτε το ηλεκτρονικό εργασιακό περιβάλλον σας σε ένα απόλυτα εύχρηστο εργαλείο της επιχείρησής σας. Διαχείριση εργαζομένων,διαχείριση πελατών και αποθήκης, γίνονται πλέων εύκολα και γρήγορα.

Θέλεις προσφορά; ⇒ One Click Away..


Digital Marketing

Το Digital Marketing (ψηφιακό μάρκετινγκ) είναι ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος να κοιτάς τον κόσμο και να εμπλακείς με το ακροατήριό σου.

Το Digital Marketing επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δουν ακριβή αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο. Στο παραδοσιακό μάρκετινγκ, πρέπει να περιμένουμε για εβδομάδες ή μερικές φορές μήνες για να δούμε ένα αποτέλεσμα στην επιχείρηση. Ο στόχος λοιπόν του digital marketing είναι να καταφέρει να σας μεγιστοποιήσει τα έσοδα από το ίντερνετ.

Οι κατηγορίες προωθητικών ενεργειών και εργαλείων που εξειδικεύται η εταιρεία μας είναι οι εξής:

  1. Social Media Marketing
  2. Organic (SEO/SEM)
  3. Analytics

Έχουμε την γνώση και τα εργαλεία. Δείξτε μας τον στόχο και θα τον πετύχουμε.

Θέλεις προσφορά; ⇒ One Click Away..